MALAGA BREAK​
Spaanse taallessen, Hockey & Padel
4 weken
€ 2175
Malaga
Malaga Break
SPAANSE TAALLESSEN, HOCKEY & PADEL

MALAGA BREAK

De Malaga Break is speciale groepsreis voor jongeren die (nog) geen studiekeuze hebben kunnen maken en tijdens hun tussenjaar ook de Spaanse taal willen leren. Malaga is een heerlijke stad aan de middellandse zee. Je gaat wonen in een studentenhuis midden in de oude stad. Koken doe je zelf. Je krijgt 4 dagen in de week (ochtend) Spaanse lessen bij een heel goede taalschool op een paar minuten lopen van je appartement,

Na de lesdagen kun je zo de zee in springen! Tijdens deze reis bieden we naast de wekelijkse excursies ook de mogelijkheden om Padel te gaan leren. Ook hebben we goede contacten met de Hockey club van Malaga, en hier kun je als vrijwilliger hockey trainingen geven aan kinderen. Lijkt dit jou wel iets? Meld je dan snel aan voor de Malaga break!

Wil je meer weten over deze reis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

STUDIEKEUZE PROGRAMMA TIJDENS JE TUSSENJAAR?

Steeds meer opleidingen mogen hun studenten zelf selecteren. Dit betekent dat je naast goede cijfers ook je motivatie moet kunnen aantonen. Mede door onze jarenlange ervaring in het hoger onderwijs kunnen we je helpen met jouw studiekeuze en bereiden we je ook voor op de studiekeuze check gesprekken. Dat maakt ons uniek. Samen met een (online) coach ontdek je jouw studiekeuze. Ook als je later gaat solliciteren kan jouw tussenjaar van pas komen. Een buitenlandervaring staat altijd goed op je cv.

SPAANSE TAALLESSEN

Veel jongeren willen graag een nieuwe taal leren tijdens hun tussenjaar. De Spaanse taal is al jaren de eerste keuze. Dat is ook niet zo vreemd. Spaans is een echte wereldtaal en Spanje is een heerlijk land om een tijdje te verblijven. Tijdens de Malaga Break verblijf je met je groep in een gemeenschappelijk huis. In de ochtend volg je de taallessen en ’s middags ben je vrij. Wij hebben bewust gekozen voor Malaga omdat deze stad het beste klimaat van Europa heeft zodat je bijna elke dag naar het strand kunt na een dag taallessen. De omgeving is ook schitterend en er zijn heel veel mooie steden in de omgeving.

Flying GIF

Huisvesting & vertrekdata

In het hart van de oude stad

Onze Breakers wonen als groep midden in het (autovrije) centrum van de oude stad. Malaga heeft een heel mooi oud centrum dat de laatste jaren schitterend is opgeknapt. Als je uit je appartement stapt zit je meteen in het bruisende hart van de stad. Er zijn heel veel leuke pleintjes met terrasjes waar je heerlijk kunt eten en drinken. En omdat het bijna het hele jaar door lekker weer is kun je hier dan ook heel vaak de Breakers vinden.

Boost your Break

Als je na 4 weken de smaak te pakken hebt en langer wilt blijven dan is dat geen probleem. Veel Breakers besluiten ter plaatse om met elkaar nog langer te blijven om bijvoorbeeld een surf curusus te gaan volgen; wij kennen de weg goed en kunnen je allerlei reistips geven. Veel Breakers die met ons naar Malaga zijn geweest zien deze reis als opstap voor nog meer mooie tussenjaar reis avonturen. Wij bieden mooie kortingen als je besluit om later in het jaar met een andere Break reis mee te gaan. Kijk maar eens naar onze andere bestemmingen en wellicht zit er nog wel een mooie reis bij om van jouw tussenjaar een echt reisjaar te maken.

Save the Dates

Wij bieden de Malaga Break gedurende de volgende periodes:

01-03-2024 t/m 27-03-2024 01-04-2024 t/m 27-04-2024 01-05-2024 t/m 27-05-2024 01-06-2024 t/m 27-06-2024

Ga je mee op avontuur?

Al meer dan 800 Breakers gingen je voor!

vlcsnap-2020-06-23-18h41m11s522
Malaga heeft mooie pleintjes
Wijn proeven
Samen wijntjes proeven
Beachvolleybal Malagueta
elke avond beach volleybal
vlcsnap-2020-06-23-18h36m38s274
Malaga ligt aan de zee

SPANNENDE EXCURSIES

Het is goed toeven in Malaga, maar ook de omgeving is de moeite waard om te bezoeken. We maken elke week een excursie zodat je de streek ook goed leert kennen. Ook doordeweeks organiseren we verschillende activiteiten.

 
MOTIVATIE KOMPAS CERTIFICAAT

Het Motivatiekompas certificaat wordt door steeds meer hogescholen en universiteiten erkend als een bruikbaar instrument bij de studiekeuze check gesprekken. Tijdens deze gesprekken moet de aankomende student zijn of haar studiekeuze motiveren. Wij horen vaak van de Breakers dat de reis en de wekelijkse coaching ertoe bijdragen dat ze tijdens deze gesprekken heel goed kunnen uitleggen waarom de desbetreffende studiekeuze de juiste voor hen is. We zijn er dan ook steeds weer heel trots op als we van onze deelnemers horen dat ze aangenomen zijn bij de studie van hun keuze!

Boost your Break

Als je na 6 weken de smaak te pakken hebt en langer wilt blijven dan is dat geen probleem. Veel Breakers besluiten ter plaatse om met elkaar nog verder te reizen en omdat wij de weg goed kennen kunnen we je allerlei reistips geven. Mocht je tijdens je tussenjaar meerdere Break reizen willen maken dan bieden wij mooie combinatie kortingen.

Certificaat

De wekelijkse gesprekken met mijn coach hebben mij veel over mezelf geleerd en toen ik op een opendag bij mijn studie ging kijken stond ik er echt versteld van hoe goed die studie bij mij past

HOCKEY, PADEL OF ANDERE TALENTEN?

Bij voldoende interesse kunnen onze Breakers hockey trainingen volgen bij de hockey club van Malaga. Mocht je het leuk vinden dan kun je zelf ook trainingen aan Spaanse kinderen geven. Op die manier leer je meteen de taal. In Spanje is Padel de snelst groeiende sport. In Malaga hebben we goede contacten bij de Padel club dus je kunt tijdens de Malaga Break deze nieuwe sport leren. Mocht je andere talenten hebben waar je graag meer mee zou willen? De Malaga Break is het ideale moment om daarmee aan de slag te gaan. Laat het ons weten en wij gaan op zoek naar een goede docent!

 

Dit maakt ons uniek!

Steeds meer opleidingen mogen hun studenten zelf selecteren. Dit betekent dat je naast goede cijfers ook je motivatie moet kunnen aantonen. Mede door onze jarenlange ervaring in het hoger onderwijs kunnen we je helpen met jouw studiekeuze en bereiden we je ook voor op de studiekeuze check gesprekken. Wij brengen je als het ware tot aan de voordeur van jouw studie. Dat maakt ons uniek.

Moeite met je studiekeuze?

Tijdens jouw tussenjaarbreak gaan wij heel gericht aan jouw (studie) toekomst werken. Dat doen we met de Motivatie Kompas methode. Je wordt begeleid door deskundige coaches met ruime ervaring.

Op reis naar je studiekeuze?

Tijdens onze reis stap je uit je comfortzone. Je leert nieuwe mensen kennen, beleeft avonturen en nieuwe ervaringen. Dit levert de energie op die jou gaat helpen bij het maken van jouw studiekeuze.

Is deze reis iets voor mij?

Heb jij een tussenjaar? Wil jij vier weken, wonen en de Spaanse taal leren in Malaga? Spannende avonturen beleven en met je studiekeuze op zak weer naar huis? Meld je dan aan voor jouw tussenjaarbreak!

Tussenjaar team

Harm Jan Van Dijk

Oprichter Tussenjaar reizen

Marit Kloosterziel

Studiekeuze coach

Lianne Werkman

Begeleidster Bonaire Break

Chrystabelle Beaton

begeleidster Suri Break

Jorge Luis Rivas Garcia

Begeleider Malaga Break

Selma Aouichaoui

Begeleidster Bali Break

Suzanne Uijttewaal

Studiekeuze coach

Saskia Vermeer

Studiekeuze coach

Mirjam de Reus

Studiekeuze coach

Asya Boustanji

Begeleidster Bali Break

Ingrid Burger

Begeleidster Cape Town Break

Wij zijn aangelsoten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches. Als onze coaches zijn opgeleid als Motivatiekompas coach. Deze methodiek wordt door steeds meer hogescholen en universiteiten erkend als bruikbaar instrument tijdens de intake procedures.

Contactformulier invullen!

Ben jij tussen de 17 en 24 jaar en spreekt een van onze Breaks je aan of wil je er meer over weten? Neem dan contact op en meld je aan voor jouw tussenjaar reis.

×